Thursday, July 11, 2013

Miss Mo leipoo: Amerikkalainen juustokakku

Pohja:
200 g Digestive-keksejä
100 g sulatettua voita

Täyte:
600 g Philadelphia -juustoa
150 g ranskankermaa
2 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoa
4 kananmunaa
2 tl vaniljasokeria
2 tl sitruunamehua

1. Ota kaikki raaka-aineet ajoissa huoneenlämpöön.
2. Murenna keksit. Sekoita sulatetun voin kanssa. Painele keksimuruseos voidellun irtopohjavuoan (halkaisija 24 senttiä) pohjalle. Nosta vuoka kylmään odottamaan.
3. Vatkaa tuorejuusto, sokeri ja jauhot. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää ranskankerma, vaniljasokeri ja sitruunamehu ja sekoita hyvin. 
4. Levitä täyte keksipohjan päälle. Kypsennä 165-asteisessa uunissa noin tunti.
5. Sammuta uuni, mutta jätä kakku jälkilämpöön vielä ainakin n.tunniksi. Sen jälkeen anna jäähtyä vielä huoneenlämmössä. Nosta jäähtynyt kakku kylmään, ja anna sen jähmettyä 4–6 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.


No comments:

Post a Comment

Translate